0
Evrokupovi

Bekenbauer osuo paljbu po Gvardioli

Objavljeno: 24.04.14 u 16:25

Legenda Bajern Minhena i nemačkog fudbala Franc Bekenbauer kritikovao je taktiku Pepa Gvardiole u prvom polufinalnom meču Lige šampiona protiv Real Madrida.

Bekenbauer

Bavarci su u Madridu poraženi rezultatom 1:0, a pritom su za 90 minuta stvorili jednu pravu priliku, uprkos ogromnom posedu lopte od 73 odsto.

“Posed lopte ne znači ništa ukolikjo protivnik i dalje ima prostora za svoje napadačke mogućnosti. Možemo da budemo srećni što smo primili samo jedan gol“, rekao je Bekenbauer.

Podsetimo, ovo nije prvi put da on kritikuje Pepov rad, pošto je i nakon utakmice sa Arsenalom u osmini finala imao šta da kaže na račun Španca.

“Ako ovako nastavimo, jednog dana ćemo početi da igramo kao Barselona, bićemo dosadni i niko neće hteti da gleda naša dodavanje u nedogled“, rekao je tada Bekenbauer.

Revanš između Bajerna i Reala na programu je u utorak od 20.45.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter