0
Košarka

FOTO: KKCZ

Radonjić: Uz Delije do Evrolige! (VIDEO)

Objavljeno: 23.04.14 u 16:38

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je danas da će se njegova ekipa truditi da igra svoju igru protiv Cibone u polufinalu Jadranske lige. 

FOTO: KKCZ
FOTO: KKCZ

“Jedna utakmica nas deli od odlaska u Evroligu. Takav je sistem i ovo je sasvim drugačija priča nego u ligaškom delu. Igrali smo dva puta protiv Cibone, koja je napravila odličan rezultat, iako je izgledalo da će stvari otići na drugu stranu. Želimo da odigramo meč koji će nas dovesti u situaciju da možemo da kontrolišemo igru. Podrška navijača je jako bitna stavka“, rekao je Radonjić i dodao:

“Jako kvalitetno su završili takmičenje, pokazali su da protiv najboljih timova mogu da igraju, pobeđivali i kod kuće i na strani. Nije tu najveća opasnost Dario Šarić, već i ostali igrači koji znaju kakve su ovo utakmice, koji su igrali ranije na većem nivou nego što je Jadranska liga“, rekao je Radonjić novinarima u Areni, prenosi Beta.

On je naglasio da je stanje sa Raškom Katićem i Ivanom Radenovićem bolje i da će oni biti u sastavu, ali da zbog dužine povrede nisu na svom maksimalnom nivou.

Prvi polufinalni meč F4 ABA lige između Zvezde i Cibone igra se u četvrtak od 20 sati u Beogradskoj areni. U drugom polufinalu u petak u istom terminu igraju Partizan NIS i Cedevita.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i autoselekt kladionica. 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter