0
Fudbal

Potpuna rekonstrukcija Barse – samo šestorica nedodirljivih?!

Objavljeno: 23.04.14 u 18:50

Nakon što je FIFA ‘zaledila’ kaznu za Barselonu za transfere igrača, katalonski mediji otkrivaju detaljan plan uprave za letnju rekontrukciju.

FOTO: fcbarcelona.com
FOTO: fcbarcelona.com

Kako piše katalonski Sport, samo šestorica prvotimaca su nedodirljivi u sadašnjem sastavu, a to su – Đerar Pike, Đordi Alba, Serhio Buskets, Andres Inijesta, Nejmar i Lionel Mesi.

Potom je tu Ćavi Ernandes, vremešni vezista koji i dalje čini okosnicu ekipe, ali njegovo mesto u startnoj postavi neće biti osigurano, a u istom šeširu su i Barsina deca, mladi defanzivci Mark Bartra i Martin Montoja u koje uprava ima poverenje u godinama koje dolaze.

Viktor Valdes, Karles Pujol, Hose Manuel Pinto definitivno odlaze, dok će odrešene ruke dobiti Ibrahim Afelaj, Isak Kuenka, Kristijan Teljo i Džonatan dos Santos.

Dani Alveš i Aleks Song biće stavljeni na transfer listu pošto klub može dosta da zaradi od njihove prodaje.

Ostali su Havijer Maskerano, Adrijano, Sesk Fabregas, Aleksis Sančez, Pedro, a sa njima će uprava još popričati i čuti kakve su im želje za budućnost, a nije isključeno da neko od njih ode ukoliko stigne adekvatna ponuda, privlačna igraču i klubu.

Od pojačanja, sigurni su dolasci golmana Mark Andrea ter Štegena, mladog Alena Halilovića, dok se Rafinja i Delofeu vraćaju sa pozajmica.

Šta Vi mislite kako bi trebalo da izgleda Barsin tim naredne godine?

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i autoselekt kladionica. 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter