in , ,

Navijači Sitija teraju Džeka, Leskota, Berija i Demikelisa, ali ne i Kolarova

Protekle sedmice časopis “Manchester Evening News“ sproveo je anketu među čitaocima svog online izdanja sa kojim od fudbalera Mančester sitija bi klub trebalo da produži ugovor, a sa kojim od igrača ekipe sa Etihada bi saradnja trebalo da bude okončana na kraju ove sezone.

Siti transfer

Četvorici fudbalera iz aktuelnog sastava ekipe Manuela Pelegrinija ističe ugovor, dok čak sedmorici fudbalera ugovori sa “Građanima“ ugovor ističe u narednih 12 meseci.

U anketi je pomenuti časopis pitao svoje čitaoce sa kojim bi fudbalerima klub trebalo da produži saradnju na osnovu njihovih nastupa i igara u ovoj sezoni.

Prema glasovima u anketi među igračima sa kojima klub ne bi trebalo da produži ugovor su BIH reprezentativac Edin Džeko, a pored njega na ovom „spisku“ su: Džolion Leskot, Dedrick Bojata, Geret Beri, Ričard Rajt,Martin Demikelis, Mika Ričards i Džon Guideti.

Među fudbalerima sa kojima bi rukovodstvo Građana prema mišljenju navijača trebalo da produži ugovor su Aleksandar Kolarov (ugovor na dve godine), Džejms Milner, Samir Nasri (ugovor na 3+ godine), Džo Hart, Vinsent Kompani, David Silva, Jaja Ture, Kun Aguero (produženje ugovora na 3+ godine), dok se o statusu Matije Nastasića i Stevana Jovetića navijači nisu izjasnili.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica. 

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

LŠ: ‘Tika-taka’ bez baterija, Real sa golom prednosti u Minhenu (VIDEO)

EL: Pirej ne da titulu, sledi majstorica