0
Košarka

Lengford postao Turčin

Objavljeno: 23.04.14 u 15:56

Praksa naturaliyovanja američkih košarkaša nije ništa novo, ali novo je da je reprezentacija Turske dobila veliko pojačanje pošto je pasoš ove zemlje dobio igrač Emporio Armanija Kit Lengford pa će za svoj novi državni tim moći da debituje ovog leta na Svetskom prvenstvu u Španiji.

kit-lengford

Lengford je poslednjih godina jedan od najboljih igrača Evrolige, a ove sezone je čak i najbolji strelac ovog takmičenja sa 17,1 poenom čime je pomogao svom timu da se palsira u četvrtfinale. Tokom karijere iskusni bek je u Evropi igrao još i za Virtus, Bijelu, Makabi i Himki.

Košarkaška reprezentacija Turske će na predstojećem Svetskom kupu igrati u grupi C protiv selekcija SAD, Finske, Ukrajine, Novog Zelanda i Dominikanske Republike.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter