0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Kup Srbije: Vojvodina formalno domaćin, poznati detalji finala

Objavljeno: 23.04.14 u 17:26

Utakmica finala Kupa Srbije, u kojoj će se sastati FK Vojvodina i FK Jagodina biće odigrana u sredu, 7. maja 2014. godine, na Stadionu Partizana u Beogradu sa početkom u 20.00 časova. 

TROFEJ_01A

Na današnjem sastanku u prostorijama FS Srbije odlučeno je da će Vojvodina kao formalni domaćin igrati u crveno – belim dresovima, a Jagodina u plavoj garnituri.

Određene su i cene ulaznica za finalni meč: sever 200 dinara, zapad bok i istok bok 300, zapad centar i istok centar 400. Sektor jug neće biti pušten u prodaju.

Na zahtev klubova, izvršena je i podela sektora tribina rezervisanih za pristalice učesnika finala. Navijači Vojvodine biće smešteni na bočnim delovima zapadne tribine ka severu i na severnoj tribini. S druge strane, za navijače Jagodine rezervisani su bočni delovi istočne tribine.

Ulaznice se mogu kupiti putem „Tiket lajna“, od subote 3. maja do utorka 6. maja, takođe i na stadionima Jagodine i Vojvodine, u terminu od 10.00 do 18.00 časova. Ulaznice će moći da se kupe i na Stadionu Partizana, u utorak, 6. maja, od 10.00 do 17.00 časova i naravno na dan utakmice.

hotsport.rs/fss.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter