0
Evroliga

EL: PAO izborio petu utakmicu posle produžetka

Objavljeno: 23.04.14 u 21:27

Košarkaši Panatinaikosa savladali su CSKA na svom parketu u četvrtoj utakmici četvrtfinalne serije Evrolige rezultatom 73:72, posle produžetka.

Dijamantidis

Tokom celog duela je prikazana uzbudljiva i neizvesna utakmica, ali su atinski zeleni slavili i obezbedili poslednju utakmicu u seriji u Moskvi. U tom duelu će se konačno saznati koja će ekipa putovati u Milano na turnir četiri najbolje ekipe u Evropi.

„Armejci“ su u finišu regularnog dela meča imali dva poena zaostatka, međutim Vitalij Fridzon je pogodio za distance i doneo produžetak, a pobednik je odlučen slobodnim bacanjima Dimitrisa Dijamantidisa u finišu dodatnog vremena.

CSKA ni u ovom duelu nije imao u svom sastavu povređenog srpskog reprezentativca Miloša Teodosića, a ne zna se još uvek da li će on moći da nastupa u poslednjoj utakmici ove serije. Najefikasniji kod gostiju je bio Vladimir Micov sa 15 poena, 14 je postigao Soni Vims, dok je 11 ubacio Saša Kaun.

U ekipi Panatinaikosa najefikasniji je bio Jonas Mačiulis sa 15 poena. Dvocifreni su još bili Stefon Lazme sa 14, Džejms Gist sa 12 i Lukas Mavrokefalidis sa 10 poena.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica. 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter