0
Evroliga

EL: Makabi preko Milana stigao do Milana

Objavljeno: 23.04.14 u 22:25

Košarkaši Makabija plasirali su se na fajnal-for Evrolige pobedom nad Armanijem na domaćem terenu rezultatom 84:65, ukupnim rezultatom 3:1.

Evroliga

Nakon tri izjednačene četvrtine, sjajan meč je odlučen u poslednjem kvartalu kada su domaći naletom stvorili nedostižnu prednost. Gosti su krajem druge četvrtine imali i dvocifrenu prednost, ali su je brzo ispustili.

Pet igrača u pobedničkom timu imalo je dvocifren učinak, Aleks Tajus i Riki Hikmen su ubacili po 16 poena, dok je Devin Smit meč završio sa 13 koševa. Na drugoj strani u redovima Milaneza koji ipak neće kao domaćini nastupiti na završnom turniru neverovatnu partiju je pružio Kit Lengford koji je ubacio 28 poena, od čega nijedan u prelomnoj poslednjoj četvrtini.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica. 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter