0
Košarka

FOTO: STARSPORT

Bogdanović: Energija, zalaganje, želja i navijači za utakmicu sezone!

Objavljeno: 23.04.14 u 17:56

Košarkaš Partizana Bogdan Bogdanović za sajt kluba govorio je o fajnal-foru, narednom protivniku i raspoloženju u taboru crno-belih.  

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Partizan u polufinalu ABA lige igra protiv Cedevite, poslednjeg protivnika u grupnoj fazi takmičenja, a ovaj duel će definitivno biti drugačiji od tog.

“Razlikovaće se samim tim što će biti veći dobitak ako dobijemo meč jer sigurno da je i pritisak veći. Timovi neće igrati rasterećeno, kao što je to bio slučaj sa prošlom utakmicom koja nije imala rezultatski značaj. Mislim da će na predstojećoj utakmici biti i veća gledanost i bolja atmosfera, zbog samog značaja utakmice“, rekao je Bogdanović i otkrio četiri stvari koje su ključne za plasman u finale.

“Nabrojao bih četiri stvari, a to su: energija, zalaganje, želja i navijači“.

Partizan je po godinama mlađi tim, ali po ovosezonskim utakmicama iskusniji. Igrao je u dve faze Evrolige, takođe gostio ekipe iz evropske elite u najvećoj beogradskoj dvorani.

“Iskustvo iz Top 16 će nam, verujem, značiti mnogo. Prošle godine smo propustili ulazak u drugu fazu Evrolige i znam koliko nam je bilo teško u nekim kasnijim situacijama. Ovog puta nam se pruža prilika da znanje iz Top 16 materijalizujemo u ABA ligi“, naglasio je Bogdanović, koji veruje da brojne povrede ove sezone nisu poremetile timski duh.

“Na našem primeru se dokazalo da smo samo postali još jači. Povreda svakog sledećeg igrača, koja se nažalost desila, donela još veću snagu u ekipu i dodatno poverenje od navijača, stručnog štaba i svih saigrača međusobno. To nas je još više ujedinilo, svi smo dobili na samopouzdanju, verujem da smo ojačali. Nastavili svojim ritmom koji smo morali da pojačamo, nismo pali i nismo dozvolili da nas to sruši. Sada nas čeka utakmica sezone, treba dati sve od sebe i sigurno se neće završiti loše“, istakao je Bogdanović.

On je za kraj pozvao navijače da dođu u što većem broju.

“Navijači znaju za šta se mi borimo. Znam da su uvek uz nas, da će doći u velikom broju, očekujemo to. Mogu da kažem da je Arena i naš teren, dosta mečeva smo igrali ovde. Imamo iskustvo i zajedno sa našim navijačima možemo da napravimo pravi domaći teren“, zaključio je Bogdanović.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i autoselekt kladionica. 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter