0
ATP

Novak tvrdi da će biti spreman za Masters u Madridu

Objavljeno: 22.04.14 u 15:07

Naš najbolji teniser Novak Đoković trebalo bi da se vrati na teren do početka Masters turnira u Madridu, koji počinje 5. maja. To su pokazali najnoviji pregledi kod lekara, na kojima je ustanovljeno da povreda zgloba desne ruke ipak nije ostavila ozbiljnije posledice.

djokovic-sagnut

Međutim, kako bi se što pre u potpunosti izlečio i bio spreman na maksimalne napore na ATP turu, Novak će morati da nastavi sa tretmanima oporavka, kao i da se odmara narednih nekoliko dana.

“Srećom, situacija sa rukom je bolja nego što je u prvom trenutku to izgledalo. Dobio sam uveravanje lekara da ću biti spreman za turnir u Madridu, a potom u Rimu i Rolan Garosu, baš kao što je to bilo i planirano. Međutim, sada mi predstoji kraća pauza da bih se potpuno oporavio. Nadam se da ću se što pre vratiti na teren i krenuti sa pripremama za nastavak sezone na šljaci” – rekao je Novak, a prenosi njegov zvanični sajt.

Naš teniser je zadobio povredu zgloba uoči turnira u Monte Karlu. Stanje se pogoršalo u četvrtfinalnom meču protiv Španca Giljerma Garsije Lopeza, a još veće bolove Novak je osećao u polufinalu protiv Rodžera Federera.

hotsport.rs

pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji[povezanevestiembed naslov1=““ levo=“da“ povradio=“najnovije“ horver=“horizontalne“ ] koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter