0
Ostali sportovi

NHL: Prva pobeda Čikaga, Pitsburg slavio u Kolumbusu (VIDEO)

Objavljeno: 22.04.14 u 09:23

Četiri utakmice odigrane su prethodne večeri u okviru prve runde Stenli kup plej ofa.

485957205_slide

Zabeležene su tri pobede domaćina, dok je samo Pitsburg pobedio na gostovanju.

Pingvinsi su sa 4:3 bili bolji od Kolumbus Blu Džekitsa i sada vode u seriji sa 2-1. Imao je Kolumbus 2:0 posle prve trećine , pa i 3:1 na početku poslednjeg perioda ali Pingvinsi su uspeli da naprave veliki preokret.

Strelci za goste bili su Bruks Orpik, Brendon Sater, Li Stempnijak i Jusi Jokinen, a golove za Džekitse postigli su Buni Džener, Džek Džonson i Kem Etkinson.

Branioci trofeja Čiakgo Belkhoksi stigli su do prve pobede u seriji protiv Sent Luisa (1-2) nakon što su u Junajted centru bili bolji sa 2:0.

Domaći su poveli vrlo rano, igrao se peti minut prve trećine kada je kapiten Džonatan Tejvs savladao Rajana Milera. Nakon toga najviše zahvaljujući besprekornim odbranama Korija Kraforda koji je zaustavio 34 šuta hokejaša Bluza nije bilo promene rezultata, a poslednji gol dvadeset sekundi pre kraja utakmice postigao je Markus Kruger šutem u praznu mrežu gostiju.

Rezultati:
Kolumbus – Pitsburg 3:4 (1-2)
Minesota – Kolorado 1:0 produžetak (1-2)
Čikago – Sent Luis 2:0 (1-2)
Dalas – Anahajm 3:0 (1-2)

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter