0
Evrokupovi

Murinjo: Kraj sezone za Čeha; Simeone: Teško i tvrdo

Objavljeno: 22.04.14 u 23:49

Trener Čelsija Žoze Murinjo, posle prve polufinale utakmice sa Atletikom rekao je da je njegov golman  Petr Čeh zbog povrede lakta završio sezonu.

Žoze Murinjo

“Čeh neće moći da nam pomogne do kraja sezone, ali nadam se da će moći da proslavi neki trofej sa nama. Što se Terija tiče za sada ne znamo kakva mu je povreda, ali on je naš kapiten. Ovo nije rezultat koji sam priželjkivao pre utakmice, ali nisam hteo ni da u revanšu jurimo rezultat. 0-0 nije pozitivan rezultat za ekipu koja drugu utakmicu igra kod kuće. Mi smo ovaj meč odigrali na način koji nervira crveno-bele iz Madrida. Ne treba zaboraviti da su ovde pali Milan i Barselona, al ne i mi“, zaključio je Portugalac.

Strateg “jorgandžija“ Dijego Simeone smatra da nerešen rezultat odgovara londonskoj ekipi.

“Bila je ovo teška i tvrda utakmica u kojoj nijedna od ekipa nije uspela da ostvari prednost. Nismo uspeli da pronađemo put do pobedničkog gola. Meč je bio borben, a obe ekipe su dale sve od sebe. Ovim remijem Čelsi ima blagu prednost“, kazao je Simeone.

Igrač sredine terena Madriđana Huanfran nije zadovoljan rezultatom.

“Hteli smo pobedu, a oni su igrali defanzivno. Misle da mogu da pobede na Stamford bridžu, ali mislim da ćemo ih dobiti. Znali smo da će biti tvrda utakmica, a oov garantuje spektakl u revanšu“, kazao je Huanfran.

Povredom prvog golmana Petera Čeha, na gol “plavaca“ stao je Mark Švarcer.

“Atletiko ima vrhunske igrače, znali smo da ako ih ograničimo možemo do dobrog rezultata. Biće teško u revanšu, ali idemo meč po meč. Prvo veliki duel sa Liverpulom“, rekao je Švarcer.

Ovaj 41-godišnji Australijanac je postao najstariji igrač koji je nastupio u nokaut fazi Lige šampiona.

Uvek sam spreman da igram. Večeras sam se trudio da odradim svoj posao kada sam dobio šansu. Bilo je kako smo i očekivali„, rekao je Švarcer.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica. 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter