in , ,

Masa: Ovo je frustrirajuće!

Na VN Australije je odustao, nakon čega je vezao dva sedma mesta, pa onda opet jedno razočaravajuće 15. u Kini. Na stazi nije izgledao loše, bio je prilično brz, ali nije imao sreće. Sudar u u Melburnu, pa greška mehaničara u boksu na poslednjoj trci. Ovo je bliža prošlost Felipea Mase.

Felipe Masa

“ U Šangaju sam prošao noćnu moru. Dobro sam startovao, ali je sve bilo gotovo nakon prvog ulaska u boks. Nažalost, vratio sam se kao poslednji na stazu. Ne znam šta je bio problem, bolid ili greška mehaničara. Svakako da sam frustriran poslednjim dešavanjima. U Melburnu je bio sudar, u Bahreinu sam izgubio mnogo bodova zbog sigurnosnog automobila i sad se dogodio novi problem nakon što sam dobro startovao. Mislim da smo imali brzinu i da smo bili brži od ‘’Force Indie’’ koja trenutno drži treće mesto u poretku konstruktora. Moramo konstantnije osvajati bodove u prvenstvu. Potencijal postoji i siguran sam da će stvari doći na svoje mesto u nastavku sezone “ kaže Masa.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica. 

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

Parker: ‘Nisam pričao sa Dankanom godinu dana’

LŠ: ‘Murinjov autobus’ izdržao Ćolovu ofanzivu