0
Evropske lige

Malaga potopila ‘podmornicu’ (VIDEO)

Objavljeno: 22.04.14 u 00:00

U poslednjoj utakmici 34. kola španske Primere fudbaleri Malage su na svom terenu sa 2:0 savladali ekipu Viljareala.

 

Liga Primera

 

 

Susret nije mogao početi bolje za domaće jer je već u 6. minutu utakmice za vođstvo Malage pogodio Santa Kruz. Napadača domaćeg tima dobro je poslužio Samjuel, ali i nekadašnji napadač Sitija se dobro snašao i lepim udarcem iz teške pozicije savladao gostujućeg golmana.

Ostatak prvog poluvremena protekao je u ne preterano dopadljivoj igri obe ekipe, pa se na poluvreme otišlo minimalnim vođstvom Malage. Prvih 45. minuta nije obeležio dopadljiv fudbal, a prilika gotovo da nije bilo.

Baš kao i početak utakmice, bio je i start drugog poluvremena. Gotovo identičan. Igrao se osmi minut nastavka kada je Dader povećao vodstvo ekipe Bernda Šustera na 2:0.

U 73. minutu domaći fudbaleri su ostali sa deset igrača na terenu, jer je Amrabat zaradio direktan crveni karton. Ipak, gosti u preostalih skoro 20 minuta nisu uspeli na pravi način da materijalizuju prednost od igrača više pa je rezultat ostao onaj isti postavljen u 53. minutu utakmice, 2:0 u korist domaćeg sastava.

Primera ab 34

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica. 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter