0
Košarka

FOTO:STARSPORT

Labović kod Subotića u Al Rijadu

Objavljeno: 22.04.14 u 11:14

Srpski krilni centar Dragan Labović, novi je član Al Rijada, vodeće ekipe libanskog šampionata.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Labović je u Al Rijad došao posle dvomesečne epizode u turskoj Alijagi, gde je na sedam nastupa zabeležio impresivnu statistiku – 15.7 poena i 6.7 skokova po utakmici. 27-godišnji košarkaš napustio je turski klub zbog neizmirenih obaveza.

Ekipa iz Bejruta završila je ligaški deo libanskog šampionata na prvoj poziciji sa učinkom od 14 pobeda i četiri poraza i igraće protiv Šanvija u prvom kolu plej-ofa. Serija počinje u petak kada bi Labović trebalo da debituje u dresu Al Rijada.

Tim 23-strukog prvaka Libana i osvajača azijske Lige šampiona iz 2011. godine vodi slovenački stručnjak Slobodan Subotić, sa kojim je Labović već sarađivao u grčkom Arisu pre četiri godine.

Labović je sezonu počeo u poljskom Košalinu, gde je u proseku beležio 12.1 poen i 4.3 skoka po utakmici. Srpski košarkaš je profesionalnu karijeru započeo u Zdravlju iz Leskovca, a bio je član i FMP-a iz Železnika, Skajlajnersa, Jeniseja, Krasnajih Krilja, Nižnjija iz Novgoroda i pomenutih Arisa, Košalina i Alijage.

hotsport.rs/sem

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter