0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Dauda spreman za derbi?

Objavljeno: 22.04.14 u 12:29

Izostanak zbog povrede Abiole Daude iz tima u poslednjih nekoliko mečeva nije se odrazio na rezultate Crvene zvezde pošto je tim Slaviše Stojanovića u seriji od 14 uzastopnih pobeda, ali će povratak na teren Nigerijca svakako pomoći ekipi da u završnici prvenstva nastavi sa dobrim partijama.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

„Dauda je počeo da trenira i to je za sada sve što imam da kažem na tu temu“ – ostao je zagonetan trener Stojanović na konferenciji za medije.

Ono što je izvesno je da Dauda neće biti u timu za današnji meč protiv niškog Radničkog, baš kao što ga nije bilo na utakmicama sa Čukaričkim i Novim Pazarom, a da li bi mogao da bude u protokolu u subotu kada je na priogramu „večiti derbi“ to je već veliko pitanje.

Dauda i Mrđa su u više navrata dokazali da odlično funkcionišu u tandemu u čemu svedoči i podatak da su na vrhu liste strelaca sa ukupno 26 postignutih golova (11+15), pa bi u slučaju da bude potrebe Stojanović mogao vrlo brzo ponovo mogao da ih upari.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter