0
Evrokupovi

Anćeloti: Odluka o Ronaldu tek sutra, Bejl spreman, Koentrao starter

Objavljeno: 22.04.14 u 16:28

Trener Real Madrida Karlo Anćeloti potvrdio je da je Kristijano Ronaldo poslednja dva treninga odradio punom parom sa ostatkom ekipe, ali da će konačnu odluku o njegovom nastupu protiv Bajerna doneti na dan utakmice. 

anceloti-ronaldo

Ronaldo je zbog povrede tetive propustio prethodne tri nedelje i bio je pod znakom pitanja za prvi polufinalni duel Lige šampiona, ali se vratio treninzima sa ostatkom ekipe. Pored toga, Bejl je ozdravio od gripe i zauzeće mesto u startnoj postavi.

“Kristijano je trenirao veoma dobro, ali ćemo konačnu odluku o njegovom nastupu doneti nakon poslednjeg treninga u sredu. Igraće samo pod uslovom da je potpuno spreman. Ukoliko postoji i najmanji rizik, neće igrati, jer nas sledeće nedelje takođe očekuje odlučujuća utakmica, to je tako jednostavno. Bejl je spreman, motivisan je posle gola u finalu Kupa kralja. Što se ostalih tiče, Marselo je tek ove nedelje počeo da trenira sa ekipom, tako da će Koentrao početi meč“, rekao je Anćeloti.

Bajern u Madrid stiže u gotovo najjačem sastavu pošto su van stroja samo Džerdan Šaćiri i Tijago Alkantara.

“Bajern ima sličnu filozofiju kao Barselona i znamo šta nas čeka. Izuzetno poštujem Pepa Gvardiolu, koji je odradio sjajan posao. Ali, mi imamo želju veću nego bilo koji tim da osvojimo ovaj trofej i to nije opsesija, već naša motivacija. Igramo protiv teškog rivala, koji je pre mesec dana osvojio titulu u svom šampionatu i definitivno ne važimo za favorite, ali naš cilj je finale“, istakao je Anćeloti.

Meč Real Madrid – Bajern Minhen na programu je u sredu od 20:45.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter