0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Zvezda bez Mijailovića, Petkovića i Kasalice protiv Radničkog, Pečnik ponovo bek

Objavljeno: 21.04.14 u 09:26

Problemi sa nedostatkom rezervnog desnog beka i gužva u veznom redu primorala je trenera Crvene zvezde Slavišu Stojanovića da ovog proleća uz desnu aut liniju često postavlja Nejca Pečnika što će se desiti i u sutrašnjem duelu sa niškim Radničkim pošto Marko Petković mora da pauzira zbog nagomilanih žutih kartona.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Slovenac tvrdi da mu ne smeta što je u poslednje vreme češće u odbrambenoj liniji nego na sredini terena i da će uraditi sve što trener od njega zahteva.

„Radim sve što je u interesu ekipe i našeg konačnog cilja, da slavimo titulu u maju. Trener odlučuje ko i gde igra, a za nas igrače nije bitan sistem i ko će na koju poziciju, već samo da pobeđujemo“ – jasan je Pečnik.

Pored Petkovića zbog kartona će morati da pauzira i Nikola Mijailović koga će pored leve aut linije najverovatnije zameniti Ljubo Nenadić, dok će u srcu odbrane nastupiti ovog proleća nezamenjivi tandem Kelhar – Pavićević. Iz istog razloga će meč protiv Nišlija propustiti i Filip Kasalica, ali dobra vest za navijače crveno-belih je da će samim tim sva tri navedena igrača biti spremna za „večiti derbi“ koji je na programu u subotu.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter