0
Evropske lige

Tošić veruje da CSKA može do titule

Objavljeno: 21.04.14 u 09:58

Srpski reprezentativac Zoran Tošić, koji je u jučerašnjoj pobedi moskovskog CSKA protiv Kubanja u Krasnodaru učestvovao sa po jednim pogotkom i asistencijom, veruje da „armejci“ u preostala četiri kola Premijer lige mogu da prestignu Zenit i Lokomotivu i tako osvoje novu titulu prvaka Rusije.

tosic-cska-krasnodar

„Posle ove pobede imamo velike šanse da osvojimo prvo mesto. Imamo mnogo lakši raspored od Zenita i Lokomotive i morali bismo da nastavimo da pobeđujemo u preostalim utakmicama. Prvenstvo je uvek najvažnije, želeli smo da uđemo i u finale kupa, ali je Krasnodar bio bolji u tom meču“ – rekao je Tošić nakon jučerašnjeg trijumfa.

Četiri kola pre kraja šampionata Rusije na čelu tabele je Zenit sa 56 bodova, a prate ga Lokomotiva sa 55 i CSKA koji je skupio 52 poena. Kada je govorio o rasporedu Tošić je mislio na to da će Lokomotiva u 27. kolu u Moskvi ugostiti Zenit, a osim toga ima i tri gostovanja, dok će tim iz Sankt Peterburga ukrstiti koplja i sa Dinamom.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter