0
Košarka

Sjajni Ratkovica i Aleksandrov

Objavljeno: 21.04.14 u 19:37

Srpski košarkaši Branislav Ratkovica i Nemanja Aleksandrov bili su najzapaženiji pojedinci u pobedama svojih ekipa u okviru 31. kola Bundeslige. 

Košarka

Oldenburg, tim Nemanje Aleksandrova, bio je ubedljiv protiv Finiks Hagena sa 92:71, dok je Ratkovičin Tibingen sa 85:78 bio bolji od Bremenhavena.

Upravo Ratkovica je bio junak osmog trijumfa svog tima zbog kojeg Tibingen i dalje ima šansu za opstanak u ligi. Srpski košarkaš je nastavio sa sjajnim partijama, a ovoga puta je upisao 23 poena, šest skokova, pet asistencija i dve ukradene lopte za 35 minuta u igri.

Po 14 poena dodali su Tajron Neš, koji je imao i deset skokova, i Anatolij Kaširov. Na drugoh strani, Darijuš Adams je upisao 15 poena, jedan više od Entonija Smita, koji je imao i pet skokova.

Tibingen posle tog trijumfa ima izgledne šanse da zadrži status bundesligaša, a do kraja regularnog dela sezone su ostala još tri kola.

Oldenburg je, s druge strane, novim trijumfom gotovo izvesno potvrdio četvrto mesto na tabeli pred plej-of, pošto sada ima skor 22/9. U trijumfu nad Hagenom, Aleksandrov je bio jedan od najboljih, sa 16 poena, četiri skoka i dve asistencije za 21 minut na terenu. Efikasniji od njega bio je samo Riki Polding sa 18 poena, sedam skokova i pet asistencija.

U narednom kolu, koje se igra već u petak, Tibingen dočekuje Braunšvajg, dok Oldenburg gostuje Brose Basketsu. Obe utakmice su na programu od 20 časova.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter