0
Auto Moto

Red Bul demantuje sukob sa Fetelom

Objavljeno: 21.04.14 u 13:19

Nakon trke za Veliku nagradu Kine, na kojoj je aktuelni šampion Formule 1 Sebastijan Fetel zauzeo peto mesto, iz Red Bula demantuju da je došlo do sukoba na relaciji ekipa – vozač.

Vettel-Formula-One

Naime Fetel je, barem je tako delovalo, ignorisao naredbu tima da propusti svog klupskog kolegu Danijela Rikarda koji je tokom sredine trke očigledno bio brži.

Nemački šampion se tokom trke raspitivao o timskoj strategiji i kada je dobio informaciju da on i Rikardo imaju iste gume ali da je njegov kolega kasnije bio u pit stopu samo je ironično i kratko prokomentarisao ‘Baš nema sreće’.

Međutim iako u početku nije hteo da ga propusti on je to ipak naknadno učinio.

Šef Red Bula, Kristijan Horner potvrdio je da je postojao mali problem sa Fetelom tokom trke ali je istakao da je to sasvim prirodno.

„On je vozač na trkama. Mi ih angažujemo zato što gaje pobednički duh. Realno, nije on osvojio četiri šampionata zato što nema želju za takmičenjem“ rekao je Horner.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter