0
AdmiralBet ABA Liga

Po dva igrača Zvezde i Partizana u najboljoj petorci ABA lige

Objavljeno: 21.04.14 u 10:58

Završeno je glasanje za najbolju petorku ABA lige za sezonu 2013/14 u kojem su učestvovali treneri ekipa koje se nadmeću u ovom takmičenju i navijači koji su putem zvanične internet prezentacije mogli da izaberu svoje ljubimce.

petorka-aba-liga

Na poziciji plejmejkera najbolji je Demarkus Nelson iz Crvene zvezde (17,7% glasova navijača i 21,9%glasova trenera) , Bogdan Boganović iz Partizana je bolji od ostalih bekova šutera (40%, 43,8%), na krilu je Dario Šarić iz Cibone (31,9%, 57%), na poziciji krilnog centra Žofri Lovernj (25,3%, 16,7%), dok je najbolji centar košarkaš tima sa Malog Kalemegdana Boban Marjanović (19,5%, 22,2%).

Zanimljivo je da je najviše glasova navijača, čak 40 odsto, od strane navijača za svoju poziciju dobio Bogdan Bogdanović, dok je po mišljenju stručnjaka najdominantniji bio Dario Šarić sa 57 odsto glasova koji su dodelivani krilnim igračima.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter