Posle pobede nad Partizanom u trećem kolu Superlige, trener rukometaša Crvene zvezde Nenad Peruničić kazao je da je zadovoljan igrom svog tima koji je prikazao jednu od boljih partija u poslednje vreme.

nenad-perunicic

”Utakmica je bila prava, jaka, muška, žestoka, sudarila su se dva fizički jaka tima i ništa nije moglo da pokvari veličinu ovog derbija. Rekao sam momcima da ne jurimo titulu već borbu. Kada pogledam gde smo bili u junu a gde smo sada, nemam šta da im zamerim. Prethodne dve utakmice smo izgubili i to nije problem, problem je što tada nismo igrali, a sada smo konačno bili tim.”


Strateg Partizana Aleksandar Brković i te kako će imati šta da zameri svojim pulenima.

”Zvezda nam je bez ikakve sumnje održala pravi čas rukometa i naučila nas je sve o taktici, lepšem rukometu, odbrani, strpljenju. Na kraju su sasvim zasluženo i slavili. U prvom poluvremenu nismo bili na visini zadatka, kasnije smo se vraćali, ali nedovoljno da preokrenemo tok. Zvezda je sve kontrolisala, mi u glavi nismo ništa mogli da prelomimo.”

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica.