0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Nikolić: U Kruševcu igramo utakmicu sezone (VIDEO)

Objavljeno: 21.04.14 u 14:56

Fudbaleri beogradskog Partizana sutra od 16 sati u okviru 25. kola Jelen Superlige gostuju u Kruševcu ekipi Napretka, a šef stručnog štaba crno – belih, Marko Nikolić ističe da je ta utakmica najvažnija u šampionatu.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

„U utorak je pred nama najteža i najvažnija utakmica u ovom delu sezone, u to nemam dilemu. Sve što smo do sada ostavili iza sebe, sedam pobeda i dva nerešena rezultata staje u tih 90 minuta u Kruševcu“, rekao je danas Nikolić na konferenciji za novinare u Sportskom centru Teleoptik.

„Nemam dilemu da će igrači pronaći snage, motiv i želju, to je recept kojim se vodimo ovog proleća i ne sumnjam da ćemo naći put do nova tri boda“, kazao je šef struke crno – belih i nastavio:

„Napredak je jedna od najneprijatnijih ekipa u ligi, ima izuzetno veliki potencijal u ofanzivnoj liniji, iskustvo na sredini terena i nekoliko dobrih igrača u poslednjoj liniji. Uvek su motivisani kada igraju na domaćem terenu, tako će biti i sutra. Ali, verujem da će moji igrači ostaviti sve, izvaditi iz stomaka svu energiju koju imaju i odigrati utakmicu koja je najvažnija u ovom prvenstvu“.

Utakmicu pod Bagdalom će propustiti Miroslav Vulićević zbog kartona a svi ostali, uključujući Danka Lazovića i Milana Lukača su u konkurenciji za tim.

„Svi su u trenažnom procesu, svi rade, ko god da igra može da se oporavi (do utakmice sa Zvezdom), tako da neću kalkulisati sa sastavom. Izvodimo najjači sastav na teren“ rekao je Nikolić.

[povezaneVestiEmbed naslov1=““ levo=“da“ povradio=“najnovije“ horver=“vertikalne“ ]

Upitan da li je teško koncentrisati se na utakmicu sa Napretkom pošto se u subotu u Humskoj igra ‘večiti’ derbi, Nikolić je odgovorio odrečno i istakao da je utakmica u Kruševcu ‘apsolutno važnija’ od naredne.

„Ne dozvoljavam ni da se derbi pomene ni prvim slovom. Već sam rekao da ova utakmica nosi veliku važnost i ako neko usmeri i deo svojih misli na nešto što sledi, bićemo u problemu“, kazao je trener šestostrukog uzastopnog šampiona Srbije.

Partizan je u većem delu prolećnog dela sezone na drugom mestu na tabeli, a Nikolić je rekao da veruje da će posle ove sedmice ostali timovi „crno-belima“ gledati u leđa.

„Ne kažem da je to lako, ali verujem. Mnogo toga smo ostavili iza sebe u prethodna tri, četiri meseca i kada je tako imate pravo da se nadate dobrim stvarima. Ja sam optimista, imam puno poverenja u igrače, da li sam u pravu – pokazaće vreme, ali verujem u njih“, rekao je Nikolić.

Fudbaler Nikola Ninković je četiri utakmice bio van tima zbog suspenzije, a Nikolić je rekao da svaki igrač dobija minutažu prema zalaganju.

„Dobio je onoliko koliko je zaslužio, kao i svaki drugi igrač Partizana i ja od toga nikada neću odustati. Nikada jedan pojedinac nije važniji od tima i dok ja budem u klubu minutaža će se deliti po principu zasluga na treninzima, odnosu prema igri i kvalitetu, tim redom“, rekao je trener Partizana.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter