0
Fudbal

Kapelo: ‘Ja ću kao Ferguson’

Objavljeno: 21.04.14 u 23:46

Selektor Rusije Fabio Kapelo potvrdio je da će okončati trenersku karijeru posle Svetskog prvenstva 2018. godine, koje se održava u toj zemlji.

kapelo

Kapelo trenutno sa klupe predvodi ruski nacionalni tim sa kojim se priprema za Mundijal u Brazilu, a danas je otkrio šta će raditi dan nakon što mu istekne četvorogodišnji ugovor sa Fudbalskim savezom Rusije.

“Posle Svetskog prvenstva 2018. godine ja ću imati 71 godinu. I to će biti pravo vreme da stanem. Ovo je moj poslednji ugovor. Uradiću ono što je uradio Aleks Ferguson. Otišao je u penziju u 72. godini, ja ću godinu dana ranije“, rekao je Kapelo za “R-Sport“.

Italijanski trener je Rusiju preuzeo 2012. godine, a pre toga je sa klupe predvodio reprezentaciju Engleske, Real Madrid, Juventus, Romu i Milan.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica. 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter