0
Evroliga

EL: Makabi na pobedu od F4, PAO smanjio vođstvo CSKA

Objavljeno: 21.04.14 u 22:27

Košarkaši Makabija nalaze se na korak od plasmana na F4 koji se održava u Milanu. Naime, oni su večeras u trećoj utakmici četvrtfinalne serije pobedili Armani sa 75:63.

makabi

Ekipa Armanija je imala dobar početak i plan utakmice, ali su ih domaćini zaustavili odličnom odbranom. Naterali su ih da šutiraju za tri poena, što im nije polazilo za rukom jer su ubacili samo četiri trojke.

U ekipi Davida Blata, Dejvid Blu imao je 16 poena i četiri skoka, Riki Hikmen dodao je 16 uz šest asistencija, a Aleks Tajus je uz 14 poena uhvatio osam lopti.

Kod gostiju, Danijel Heket imao je 14, Kit Lengford 12, a Kurtis Džerels 11 poena.

Četvrti meč takođe se igra u Tel Avivu u sredu od 19:45, a eventualni peti u Milanu.

U trećoj utakmici dana Panatinaikos je pobedio CSKA 65:59 i smanjio na 2-1 u seriji.

Najbolji kod atinskih “zelenih“ bio je Stefon Lazme sa 1 poena dok je Zek Rajt ubacio 10. Kod “armejaca“ Soni Vims ubacio je 4, a Vitalij Fidzon 10. Micov i Voroncevič ubacili su po sedam, a Krstić i Pargo po šest. Miloš Teodosić nije nastupio zbog povrede.

Na završni turnir već je prošla Barselona, dok je Olimpijakos smanjio na 2-1 protiv Real Madrida.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica. 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter