0
ATP

Đoković ne mora na operaciju

Objavljeno: 21.04.14 u 09:43

U polufinalnom porazu turnira u Monte Karlu od Rodžera Federara bilo je jasno da Novaku Đokoviću dosta problema zadaje povreda zgloba desne ruke pa su se mnogi u tom trenutku uplašili da bi srpski teniser mogao da odsustvuje sa terena duži vremenski period.

djokovic-monte-karlo

Međutim, Novak je u izjavi za Novosti potvrdio da operacija neće biti potrebna, ali i da je još uvek neizvesno kada će se vratiti na teren.

„Neću morati da idem na operaciju. Nemam rupturu ili nešto slično. Čekaju me pregledi kod lekara, još jedan odlazak na magnetnu rezonancu i tada ćemo videti da li se nešto promenilo u odnosu pre sedam dana, kada sam prvi put bio na kontrolama. Sada mi ostaje da se odmorim. Neću moći da igram tenis neko vreme. Ne znam koliko dugo. To više nije u mojim rukama. Želim da budem 100 odsto zdrav kada sledeći put izađem na teren“ – rekao je Đoković.

Ono što je izvesno je Đoković neće igrati na turniru u Barseloni, a ostaje pitanje da li će biti spreman za preostala dva Mastersa koji se igraju na šljaci, u Madridu i Rimu, posle kojih sledi drugi Gren slem sezone – Rolan Garos.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter