0
Evropske lige

Argentinci održali Siti u trci za titulu (VIDEO)

Objavljeno: 21.04.14 u 23:14

Mančester siti je u poslednjoj utakmici 35. kola engleske Premijer lige na domaćem terenu slavio sigurnu pobedu protiv Vest Bromvič Albiona rezultatom 3:1.

siti

Sa nova tri boda “građani“ se zadržali teoretske šanse da osvoje titulu. Tri kola pre kraja prvenstva Siti ima šest bodova manje od Liverpula, ali i utakmicu manje.

Manuel Pelegrini je imao problema oko sastavljanja tima, jer nije mogao računati na Jaju Turea i Hesusa Navasa, dok je u poslednjem trenutku odlučio dati priliku nedovoljno zdravom Davidu Silvi. Zbog nedostatka veznih igrača, Pelegrini je zaigrao sa dvojicom klasičnih napadača Džekom i Aguerom.

Siti je u velikom stilu otvorio utakmicu. Samo tri minuta bile su potrebna domaćim da steknu prednost. Aguero je sjajno šutirao, Forster odbranio, ali se lopta odbila samo do Pabla Zabalete koji je sprovodi u mrežu za veliko slavlje domaćih navijača.

Šest minuta kasnije već je bilo 2:0. Serhio Aguero je fantastičnim udarcem sa distance pogodio Forsterovu mrežu. Međutim, gosti se nisu predavali već su u 16. minutu utakmice smanjili prednost i vratili se u meč.

Matej Vidra je odlično uposlio Grahama Doransa koji trese Hartovu mrežu i ostavlja goste u igri. Siti je i vršio konstantnu opsadu gola gostiju, a u 36. minutu su “građani“ uspeli da dođu i do trećeg gola.

Samir Nasri je izveo korner, a u kaznenom prostoru gostiju najbolje se snašao Martin Demikelis koji donosi veliku prednost “nebo-plavima“. Na poluvreme se otišlo sa prednošću Sitija od 3:1.

Siti je i u nastavku utakmice imao više od igre, ali, očito zadovoljni rezultatom, nisu previše srljali da postignu pogodak.

Prem tab

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica. 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter