0
Evropske lige

‘Sterling je najbolji mladi fudbaler Evrope’

Objavljeno: 20.04.14 u 20:25

Menadžer Liverpula Brendan Rodžers sa oduševljenjem je pričao o svom 19-godišnjem fudbaleru Rahimu Sterlingu koji je danas dodatno približio ”redse” naslovu.

Raheem-Sterling-Liverpool-Manchester-City-Pre_2817862

Liverpul je u 35. kolu Premijer lige slavio na gostovanju Noriču sa 3:2 i pobegao na velikih pet bodova prednosti ispred Čelsija samo tri kola pre kraja. Jedanaestom pobedom u nizu ”redsi” su stigli na milimetar od prvog naslova engleskog prvaka nakon 24 godine čekanja.

U nedeljnom dvoboju na “Kerou roudu“ ključna figura bio je upravo Sterling. Mladi krilni napadač postigao je dva pogotka i asistirao Luisu Suarezu za treći.

“Mislim da je Sterling najbolji mladi evropski fudbaler u ovom trenutku. Ne vidim ko bi mogao biti bolji. Morao bi da osvoji nagradu za najboljeg mladog igrača Premijer lige. Stvarno sam zadovoljan njegovim sazrevanjem. Jako puno vremena ulaže u rad“, naglasio je Rodgers.

Na pitanje oseća li pritisak zbog blizine titule nakon gotovo četvrt veka, 41-godišnji stručnjak je odgovorio:

“Uživam u ovoj situaciji, briljantna je. Dugo sam u ovom poslu, pre nego što sam postao menadžer, bio sam skoro 15 godina pomoćnik. Moj trenerski cilj je učiniti igrače boljima, a posledica toga će biti pobede. Život sa iščekivanjima je deo rada u velikom klubu kakav je Liverpoul i smatram to privilegijom. Znam da igrači daju sve od sebe, ostvariti 11 pobeda zaredom je neverovatno dostignuće.“

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica. 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter