0
ATP

‘Srećan sam zbog Stena’

Objavljeno: 20.04.14 u 20:04

Švajcarski teniser Stanislas Vavrinka je do svog prvog Mastersa u karijeri stigao posle preokreta – 4:6, 7:6, 6:2 i to protiv sunarodnika Rodžera Federera.

Stanislas Vavrinka

Federer je nakon meča izjavio da je srećan zbog Vavrinke koji je posle prvog Gren slema u januaru, stigao i do prvog Mastersa u karijeri.

Mislim da je ovo jedno od onih finala koje sam mogao da dobijem. Ali on je u finišu bio nešto bolji. Mislim da je za nijansu zaslužio više trofej od mene. Bilo bi lepo da sam dobio taj-brejk drugog seta. Žao mi je što nisam osvojio drugu titulu ove godine, to je moj sledeći cilj“rekao je Federer i pohvalio svog sunarodnika:

“Srećan sam zbog Stena. Ovo je velika pobeda za njega, osvojio je prvi Masters nakon što je osvojio prvi Gren slem. Koristiti prilike kada vam se ukažu, to je ključ u teniskoj karijeri“, dodao je Rodžer koji nije uspeo da osvoji 79. titulu.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica. 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter