0
Evropske lige

Ronaldo spreman za Bajern!

Objavljeno: 20.04.14 u 21:37

Kristijano Ronaldo sve je bliže povratku na teren i čini se da bi mogao biti spreman za prvi susret protiv Bajerna u polufinalu Lige šampiona koji je na rasporedu u sredu u Madridu.

Kristijano Ronaldo

Ronaldo je nakon pobede u finalu Kupa kralja protiv Barselone u kojoj nije učestvovao izjavio kako se nada da će biti spreman za prvi susret polufinala Lige šampiona sa Bavaracima i čini sve da se nađe na terenu.

Madridski Real je putem svoje zvanične stranice potvrdio kako je Ronaldo odradio žestoki trening bez ikakvih problema, a osim njega, trenirali su i Serhio Ramos i Marselo.

“Dok je ostatak ekipe imao slobodan dan, Ronaldo i Serhio Ramos odradili su intenzivan trening u Siudad Real Madrid centru. Portugalac je trenirao intenzivno sa loptom i bez nje, a u treningu su učestvovali i Marselo i Kazemiro. Serhio Ramos i Kazemiro radili su na fizičkoj pripremljenosti, a Ramos je ujedno odradio i deo treninga sa loptom. Marselo je takođe bio na terenu dok su teretanu koristili Pepe i Arbeloa“, stoji u saopštenju Madriđana.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica. 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter