0
Evropske lige

Rodžers: Preći ćemo stotku, Čelsi čeka pakao na Enfildu

Objavljeno: 20.04.14 u 16:51

Menadžer Liverpula Brendan Rodžers oduševljen je novim sjajnim izdanjem svoje ekipe koja je danas u Noriču slavila sa 3:2.

Brendan Rodžers

“Najvažnije je da smo osvojili tri boda i odigrali na visokom nivou. Postigli smo 96 golova, hoćemo da pređemo i brojku od 100 pogodaka, što bi bio neverovatan uspeh. Naš realan cilj na početku sezone bio je plasman u Ligu šampiona, samo to je neverovatan uspeh, ali sada smo svesni da ne možemo da budemo ispod trećeg mesta. Nastavićemo borbu za titulu protiv Čelsija sledeće nedelje, atmosfera na Enfildu će biti neverovatna“, rekao je Rodžers, koji je potom pohvalio mladog Rahima Sterlinga.

“Tvrdim da je on u ovom trenutku najbolji mladi fudbaler u Evropi. Rahim zaslužuje nagradu za najboljeg mladog igrača Premijer lige. Menjali smo mu pozicije kako bi do izražaja došla njegova fudbalska inteligencija i to je urodilo plodom“, rekao je Rodžers.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter