0
Ostali sportovi

NHL: Brejk Kolumbusa, sigurni Sent Luis i Kolorado (VIDEO)

Objavljeno: 20.04.14 u 09:31

Tri utakmice odigrane su sinoć u okvoru prve runde Stenli kup plej ofa, a na dva meča domaćini su bili sigurni dok je samo u Pitsburgu viđen brejk.

485684341_slide

Kolumbus Blu Džekitsi su u Konzol Enerdži centru pobedili domaće Pingvinse sa 4:3, ali tek u drugom produžetku.

Do prve plej of pobede u istoriji kluba Blu Džekitse je doveo Met Kelvert pogotkom početkom drugog minuta drugog produžetaka. Bio je to drugi gol Kelvert na utakmici na kojoj su se svojim sjajnim partijama istakli golmani, pa je čuvar mreže Pingvinsa Mark-Andre Fluri upisao 41 odbranu, a njegov kolega Sergej Bobrovski 39.

Hokejaši Sent Luis Bluza pobedili su Čikago Belkhoske 4:3, i tako poveli sa 2:0 u seriji.

Kao i na prvoj utakmici pobednik je odlučen u produžetku, ali ovog puta nije bilo potrebno da se odigraju tri jer je već u prvom Beret Džekmen savladao Korija Kraforda i rešio pitanje pobednika.

I Kolorado je stigao do 2:0 u seriji pobedom nad Minesotom 4:2. Dva gola za Avelanž postigao je Gabrijel Lendenskog, a po jednom su strelci bili Nejtan Mekinon i Pol Stastni. Kod Vajlda su pogodtke postigli Čarli Kojl i Marko Skandela.

Rezultati:
Sent Luis – Čikago 4:3 produžetak
Pitsburg – Kolumbus 3:4 dva produžetka
Kolorado – Minesota 4:2

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter