0
Evropske lige

Monako nudi bogatstvo Simeoneu

Objavljeno: 20.04.14 u 20:43

Francuski  klub Monako spreman je da ponudi pravo bogatstvo argentinskom stručnjaku na klupi Atletiko Madrida, Dijegu Simeoneu, da na kraju ove sezone preuzme ekipu iz Kneževine.

dijego-simeone-kravata

Kako stvari trenutno stoje Klaudio Ranijeri na kraju ove sezone napušta kormilo drugoplasirane ekipe Lige 1 zbog neslaganja sa rukovodstvom kluba. Monako već sada intenzivno traga za njegovim naslednikom, a prema pisanju italijanskog “Sport Mediaseta“ jedno ime je prioritet.

Sjajni argentinski stručnjak ove sezone gotovo nepogrešivo vodi Madriđane, španski je klub dogurao do polufinala Lige šampiona, dok u domaćem prvenstvu drži vodeće mesto ispred Real Madrida i Barselone.

Pomenuti izvor tvrdi da je Monako spreman da ponudi i tri puta veću platu od one koju Simeone trenutno zarađuje u madridskom klubu, a hoće li to biti dovoljan mamac za odlazak sa “Kalderona“ ostaje da se vidi.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica. 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter