0
Evropske lige

Mesi ostaje u Barsi, tvrdi predsednik Bertomeu

Objavljeno: 20.04.14 u 12:12

Uprkos najavama da bi Leo Mesi već ovog leta mogao da napusti Barselonu i preseli se u Mančester Siti ili Pari Sen Žermen predsednik Katalonaca Hose Marija Bertomeu tvrdi da će Argentinac potpisati novi ugovor sa klubom.

hose-bertomeu

„Predložili smo Mesiju znatno poboljšanje uslova u ugovoru koji važi do 2018. godine, a od njega samo tražimo da nastavi da igra kao što je to do sada radio. Verujem da neče biti problema“ – rekao je Bertomeu.

Mesi je u Barseloni od svoje 12. godine, prošao je omaldinsku školu ovog kluba i celu profesionalnu karijeru proveo je na Kamp Nou stadionu. Međutim, u poslednje vreme je primetno i nejgovo nezadovoljstvo, ali i nezadovoljstvo navijača odnosnom igrača prema klubu pa ne bi bilo iznenađenje ukoliko zaista dođe do rastanka.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter