0
Košarka

Kad si ‘Happy’ na Malom Kalemegdanu (VIDEO)

Objavljeno: 20.04.14 u 12:24

Kreativni tim Crvene zvezde Telekom osmislio je i realizovao novi projekat. Reč je o globalnom muzičkom hitu „Happy“ Farela Vilijamsa, koji već neko vreme privlači pažnju svetske javnosti. KK Crvena zvezda sa ponosom ističe činjenicu da su crveno-beli prvi sportski kolektiv u ovom delu Evrope koji se pridružio ovoj akciji.

zvezda-slikanje

Ovaj projekat je pokrenut u nameri da se prikaže šta sve čini Crvenu zvezdu i da pokaže sjajnu atmosferu koja vlada u timu i oko njega. U samom spotu se pojavljuju svetski poznate ličnosti što dodatno podiže vrednost projekta.

Najbolji naš teniser svih vremena Novak Đoković, legenda kluba Igor Rakočević, fudbaleri Miloš Ninković i Vukan Savićević, košarkašice Crvene zvezde, najbolji vaterpolista Evrope Andrija Prlainović, proslavljeni rukometaš Nenad Peruničić, režiser Jug Radivojević, novinar televizije B92 i veliki zvezdaš Igor Vujčin, komentator Sport kluba Ilija Kovačić, legendarna generacija košarkaškog kluba koja je pre 40 godina osvojila Kup Pobednika Kupova i zaposleni u klubu učinili su ceo projekat još atraktivnijim.

Crvena zvezda Telekom ovim se pridružila svetskom trendu u želji da vrati osmeh na lice ljudima i učini ih srećnim.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter