0
Evroliga

EL: Barselona ‘počistila’ Galatasaraj, Erceg odličan

Objavljeno: 20.04.14 u 21:02

I treću utakmicu u četvrtfinalnoj seriji između Barselone i Galatasaraja dobio je katalonski tim i plasirao se na fajnal for koji se održava u Milanu od 16. do 18.maja.

marcelinho-huertas-and-ante-tomic

Barsa je u trećem meču u Istanbulu slavila sa 78:75 i tako počistila Galatu sa maksimalnih 3-0 u pobedama. Međutim na sartu utakmice nije tako izgledalo. Domaći su prvu deonicu rešili u svoju korist sa 23:15, a ekipa Ćavija Paskvala probudila se tek nakon poluvremena i počela da stiže razliku. U dramatičnoj završnici  bolje se snašla gostujuća ekipa, Dorsi i Oleson pogodili su po slobodno bacanje, na drugoj strani je Galatasaraj odigrao nekoliko loših napada i izgubio je.

Odličnu rolu u poraženom timu imao je Zoran Erceg koji je ubacio 19 poena (10/10 sl. bacanja), imao dva skoka i tri asistencije, a pored njega istakao se i Karlos Arojo sa 21 poenom i četiri asistencije kao i Milan Mačvan sa 11 poena i četiri skoka. Ostali su imali znatno nezapaženiji učinak.

U pobedničkom timu najefikasniji je bio Marselinjo Uertas  sa 16 poena i četiri skoka, Bred Oleson dodao je 13.

U ostalim duelima četvrtfinala Real i CSKA vode protiv Olimpijakosa i Panatinaikosa sa 2-0, dok je rezultat u seriji Makabi – Armani izjednačen (1-1).

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica. 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter