0
Košarka

FOTO: STARSPORT

Radonjić: Zadovoljan sam pristupom, ali brinu me Raško i Radenović

Objavljeno: 19.04.14 u 21:21

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić, nakon pobede nad Radničkim u 4. klu Superlige, bio je zadovoljan igrom svoje ekipe, ali ga brine zdravstveni bilten, pred najvažniji meč sezone – polufinale ABA lige protiv Cibone.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

“Zadovoljan sam pobedom i pristupom i činjenicom da ambijent oko F4 stavimo u drugi plan, znajući da nas čeka tim iz ABA lige, koji nas je u prethodnim mečevima namučio. Iako nismo kompletni, zadovoljan sam kako smo radili, očekujem da makar jednog imamo u trenažnom procesu da bismo se bolje pripremili za F4. Nismo uspevali da iskontrolišemo neke stvari u odbrani, uspeli da imamo kontinuitet i steknemo prednost i kontrolišemo meč, a na kraju slavimo uz prostor da svi igrači dobiju priliku“rekao je Radonjić.

On ne zna da li će Ivan radenović i Raško Katić biti spremni za duel sa hrvatskom ekipom.

“U ovom trenutku je to prilično teško konstatovati. Daćemo sve od sebe da budemo najbolje moguće spremni, čak i da budemo kompletni, nećemo biti 100 odsto. Nadam seda ce Raško i Ivan izaći iz povreda, pa da izvučemo maksimum iz situacije. U kakvom god sastavu da izađemo, zna se nas cilj. Oni treniraju odvojeno od ekipe, ako budemo bez njih, biće to veliki hendikep.“, zaključio je crnogorski strateg.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica. 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter