0
Evropske lige

Liverpulov Borini oprostio Čelsi od titule (VIDEO)

Objavljeno: 19.04.14 u 20:41

Fudbaleri Sanderlenda pobedili su Čelsi u Londonu sa 2:1, u 35. kolu Premijer lige i tako dodatno približili Liverpul tituli.

borini-sautempton

Dobro je Murinjov tim ušao u meč. U 12. minutu vilijan je odlično ubacio iz kornera, a Samjuel Eto je pogodio za prednost domaćih od 1:0.

Ipak, prednost londonske ekipe je trajala samo sedam minuta. Konor Vikam je iskoristio odbijenu loptu, pa je pogodio za izjednačenje rezultata na 1:1.

Imao je Čelsi potom nekoliko šansi da na odmor ode sa prednošću, ali se Sanderland jako dobro branio, te se na odmor otišlo nerešenim rezultatom.

Nastavak susreta je doneo bolju igru Čelsija. Stvarali su prilike, ali do gola nisu mogli. Promašaje domaćeg tima je u 82. minutu susreta iskoristio igrač Liverpula na pozajmici u Sunderlandu Fabio Borini, koji je pogodio sa sumnjivog penala za veliku pobedu gostiju u borbi za opstanak.


Chelsea 1-2 Sunderland All Goals & Highlights… by All_Goals

Čelsi sada ima 35 odigranih utakmica i 75 bodova, dva manje i utakmicu više od Liverpula koji u nedelju gostuje Noriču. Sa druge strane, poslednjeplasirani Sanderlend sada ima 29 bodova, jedan manje od Fulama i Kardifa.

Zanimljivo je da je ovo prvi poraz Žozea Murinja u duelima Premijer lige na Stamford Bridžu. Srpski reprezentativci Nemanja Matić i Branislav Ivanović odigrali su ceo meč za domaći tim.

Premijer liga, 35. kolo:

Totenhem – Fulam 3:1 (Paulinjo 35, Kejn 48, Kabul 62 – Sidvel 37)

Aston Vila – Soutemton 0:0

Kardif – Stouk 1:1 (Vitingem 51 (penal) – Arnautović 45+3 (penal))

Njukasl – Svonsi 1:2 (Ameobi 23 – Boni 45, 90+2 (penal)

Vest Hem – Kristal Palas 0:1 (Jedinak 59)

Čelzi – Sanderlend 1:2 (Eto – Vikam 18, Borini 81 (penal))

Nedelja:

Norvič – Liverpul (13:00)

Hal – Arsenal (15:05)

Everton – Mančester Junajted (17:10)

Ponedeljak:

Mančester Siti – VBA (21:00)

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica. 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter