0
Košarka

FOTO:STARSPORT

Vujošević: Učinićemo sve da iz Valjeva donesemo pobedu

Objavljeno: 18.04.14 u 16:07

Košarkaše Partizana pre fajnal-fora ABA lige i najvažnije utakmice u sezoni, očekuje još jedan bitan meč u Superligi. Klub iz Humske i aktuelni šampion države gostuje u Valjevu, a meč protiv ekipe Metalca zakazan je za subotu, 19. april sa početkom u 19.30 časova.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Partizan NIS u dosadašnjem takmičenju u domaćem šampionatu ima sve tri pobede, dok je skor Metalaca jedan trijumf i dva poraza. U prethodnom kolu crno-beli su ubedljivo savladali Crnokosu rezultatom 101:71, a Metalac je izgubio u Kragujevcu od Radničkog rezultatom 80:69.

„Ovaj ciklus od tri utakmice u poslednjih šest dana u okviru Sperligaškog takmičenja zatvaramo u Valjevu. Gostujemo klubu koji je godinama u nazad akter superligaškog takmičenja. Košarkaškim poslenicima u Valjevu i pre svega mom prijatelju profesoru Đukanoviću, treba čestitati na svemu što rade za košarku u svom gradu, a najbolji pokazatelj za taj uspeh je što su već godinama unazad učesnici Superlige. Metalac poseduje jedan izuzetno dobar tim, imaju fantastičnu podršku svojih navijača i čini se da su dosadašnjem delu takmičenja, kako u regularnom delu tako i u Superligi, pokazali da imaju vrlo ozbiljne refleksije kada je u pitanju učešće u plej-ofu, odnosno da se izbore za plasman u ABA ligu“ – rekao je uoči ovog meča trener Partizana Duško Vujošević, a prenosi zvanični sajt kluba.

Iskusni stručnjak je potom dodao:

„Ne bi trebalo posmatrati Metalac kroz poslednju utakmicu koju je izgubio u Kragujevcu, jer njihov elan i motivacija su posebni na domaćem terenu, pogotovu kada u Valjevo dolazi Partizan, zato će podići nivo motivacije i mobilnost ekipe. Formirali su veoma iskusan tim, neki igrači su i bivši članovi našeg kluba, Čakarević i Aleksić, angažovali su i dva stranca, Mičela i Vuldridža, a dovođenjem Petra Popovića na poziciji centra, zaokružili su kompletan roster svoje ekipe. Ovo je za nas značajna utakmica pogotovu što želimo da ovaj deo pauze pre fajnal-fora dočekamo bez poraza i sigurno ćemo učiniti sve da se iz Valjeva vratimo uzdignutog čela, sa pobedom“ – završio je Vujošević, koji se posle dva meča pauze zbog kazne vraća na klupu crno-belih.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter