0
Košarka

FOTO: STARSPORT

Simonović: Uvek teško protiv neugodnog Radničkog

Objavljeno: 18.04.14 u 15:51

Košarkaši Crvene zvezde u subotu dočekuju Radnički u četvrtom kolu Superlige, a kapiten Marko Simonović očekuje neizvestan meč. 

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

“Utakmica je bila specifična jer je njima falio igrač koji im puno znači Vasilije Micić, a nama dva izuzetno važna igrača Radenović i Katić. Ipak, uspeli smo da dobijemo utakmicu pre svega zahvaljujući Bobiju Marjanoviću koji je odigrao fenomenalno. Zasluženo smo pobedili i sada se okrećemo Radničkom“, rekao je Simonović i dodao:

“Veoma su neugodna ekipa i sa njima je uvek teško. Šut je njihovo najjače oružje, imaju nekoliko momaka koji su kadri da ubace po pet ili šest trojki na meču. Trebalo bi pre svega da zaustavimo njihov prodor i šut i mislim da ćemo tako mnogo lakše da dođemo do željenog rezultata.  Ipak, neće biti ni malo lako. Kao što znate imamo manjih problema sa povredama zbog kojih su Katić i Radenović van tima. Čak iako zaigraju protiv Radničkog sigurno neće moći u punom intenzitetu“, istakao je Simonović.

Krilni košarkaš Crvene zvezde se potom osvrnuo na sjajan početak crveno-belih u prvenstvu Srbije.

“Igramo na tri dana i u Superligi pa smo i dalje u jakom ritmu. Posle polufinala Evrokupa je postojao mali strah kako ćemo sve to izneti, ali momci pokazuju karakter i želju da odigraju celu sezonu na visokom nivou. Mi ne biramo utakmice, pristupamo svakoj maksimalno i moram da pohvalim ceo tim jer smo pokazali da smo pravi tim i nadam se da ćemo sve to krunisati kako treba na kraju sezone“, zaključio je Simonović, prenosi sajt kluba.

Ulaznice za ovaj meč od petka 18. aprila mogu se kupiti na svim prodajnim mestima Eventima. Takođe, na dan utakmice ulaznice će se prodavati i na blagajni Pionira. Cene karata su nepromenjene i iznose 250 (tribine), 500 (parter), 1000 (loža) i 1500 dinara loža, dok je za počasna mesta tik uz teren neophodno izdvojiti 5000 dinara.

Ovaj meč igra se u subotu od 18 časova u hali Pionir.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica.   

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter