0
Evropske lige

Šervud: Real je jeftino kupio Bejla

Objavljeno: 18.04.14 u 10:57

Trener Totenhema Tim Šervud rekao je da je Real Madrid jeftino kupio Gereta Bejla, koji je za rekordan transfer od 100 miliona evra prešao iz engleskog u taj španski klub.

Tottenham's manager Tim Sherwood complains to his defence after Arsenal's goal at The Emirates.

„Njegov transfer sada izgleda tako jeftino. Ako će Bejl Realu doneti Ligu šampiona, a čini se da hoće, onda je Real napravio dobar posao“, rekao je Šervud.

Bejl je prošle godine, poslednjeg dana letnjeg prelaznog roka iz Totenhema prešao u Real Madrid za rekordan transfer od 100 miliona evra.

Bejl je u petak lepim golom doneo pobedu Realu u finalu Kupa kralja protiv Barselone (2:1). Šervud je rekao da je sms porukom čestitao 24-godišnjem napadaču na prikazanoj igri u finalu, ali je kroz osmeh dodao da mu Bejl nije odgovorio na poruku.

Totenhem ove sezone postiže nešto slabije rezultate, trenutno se nalazi na šestom mestu na tabeli i gotovo sigurno neće uspeti da izbori mesto u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

„Dajte mi Gereta Bejla i mislim da bismo bili ozbiljniji kandidati za osvajanje prva četiri mesta u Premijer ligi ove sezone. On je prošle godine od 21 postigao osam pobedonosnih golova za Totenhem i imao je devet asistencija. Kada biste taj učinak uračunali, sada bismo bili u drugačijoj situaciji“, rekao je Šervud.

„Želeo je da ode iz Totenhema. Kada fudbaler želi da napusti klub, vrlo je teško zadržati ga. Osim ako niste Liverpul, naravno“, dodao je Šervud.

hotsport.rs/beta

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter