0
Fudbal

FOTO: realsporting.com

Šćepović: Želim u Primeru, pa da zaigram u Evropi

Objavljeno: 18.04.14 u 13:11

Napadač Sportinga iz Hihona Stefan Šćepović izjavio je da mu je san da zaigra u Ligi Primeri, a potom i u jednom od evropskih takmičenja.

FOTO: realsporting.com
FOTO: realsporting.com

Šćepović blista u drugoj španskoj ligi, vodeći je strelac Segunde sa 21 datim golom i jasno je da će moći da bira klub ukoliko njegov Sporting ne izbori plasman u elitu.

“Od svega bih najviše voleo da u dresu Sportinga izborim elitni status. Drugoplasirani Eibar je odmakao šest bodova, ali, još se igra, preostalo je osam rundi, kad bismo bar izborili plej-of u kojem se sastaju treći sa šestim i četvrti sa petim… Podsećam da pobednici tih duela rešavaju potom ko će u Primeru“, rekao je Šćepović za Sport i dodao:

“Moje ambicije su usmerene ka Primeri, u svemu mi odgovara zemlja Španija, perfektno govorim njen jezik, dajem, bogami i golove… Ako bih se usidrio u klubu koji će od jeseni igrati u Evropi, to bi bilo idealno“, istakao je Šćepović, čija je otkupna klauzula 25 miliona evra.

“Sporting se na taj način zaštitio. Budući da istaknuta suma nije realna, nema dileme da će se pričati o manjoj cifri. Ono što je jasno: klub će, pod uslovom da ostane kratkih rukava u trci za Primerom, prodati nekolicinu igrača, među kojima sam i ja”, rekao je Šćepović.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica.    

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter