0
Košarka

Popović: Jakom odbranom protiv crno-belih

Objavljeno: 18.04.14 u 12:07

Košarkaši Metalca u narednom kolu Superlige igraju na svom terenu protiv šampiona Partizana. Najiskusniji član valjevske ekipe, Petar Popović, kaže da njegov tim u radnoj atmosferi dočekuje ‘crno-bele’ i da se ne razmišlja o porazu od Radničkog u prethodnom kolu.

Košarka

“Superliga je takva da nema vremena za tugovanje i previše razmišljanja o prethodnoj utakmici koju nismo odigrali najsjajnije. Verujem da igrači u svim klubovima sa nestrpljenjem očekuju duele sa Zvezdom i Partizanom“, kaže Popović.

34-godišnji centar kaže da svi u gradu podjednako nestrpljivo kao i igrači, čekaju dolazak šampiona.

“U Valjevu je publika fantastična i ceo grad živi za košarku, tako da, kao i protiv svake ekipe iz Superlige, očekujem veliku podršku“, rekao je Popović.

Popoviću će direktan rival u predstojećem duelu sa Partizanom biti Dejan Musli, koji je fantastično odigrao protiv Crnokose. Iskusni centar smatra da pojedinačni dueli neće biti presudni u predstojećoj utakmici.

“Svaka čast Musliju na poslednjoj partiji. Ipak, mislim da ekipu Partizana krasi timska igra ove sezone više nego ikada i da ćemo morati da im se suprotstavimo jakom odbranom, svih 40 minuta“, zaključio je Popović.

Meč četvrtog kola Superlige Srbije Metalac – Partizan na programu je u subotu, 19. aprila od 19:30h.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica. 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter