0
ATP

‘Moram bolje protiv Federera’

Objavljeno: 18.04.14 u 21:44

Posle pobede nad Špancem Garsija-Lopesom i plasmana u polufinale gde ga čeka Rodžer Federer, srpski teniser Novak Đoković rekao je da će protiv Švajcarca morati da odigra mnogo bolji tenis ukolko želi da se plasira u finale Monte Karla.

Novak Đoković

“Federer u poslednjih nekoliko meseci igra veoma dobar tenis, mnogo bolji nego prošle godine. Moraću da igram svoj najbolji tenis u subotu ako želim plasman u finale“, kazao je Novak i prokomentarisao današnji meč.

“Promenio sam sredinom drugog seta taktiku, uspeo sam da se saberem i da pronađem odgovarajući pristup. Nakon toga sam odigrao odlično“, dodao je Đoković.

Polufinalni duel Đoković – Federer neće početi pre 15 časova u subotu. Pre toga u prvom polufinalu sastaju se David Ferer i Stanislas Vavrinka.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica. 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter