0
Ostali sportovi

Drama u Sent Luisu, Šarksi i Rendžersi sigurni (VIDEO)

Objavljeno: 18.04.14 u 08:54

Svoju plej of seriju sinoć je zapčelo još osam timova, a najuzbudljiviji meč odigran je u Sent Luisu, dok je prilično zanimljivo bilo i na duelu Avelanža i Vajlda.

485393705_slide

Čak tri produžetka bila su potrebna da bi saznali pobednika u duelu Sent Luisa i Čikaga, a na kraju su Bluzeri golom Aleksandra Stina stigli do 1:0 u seriji.

Njujork Rendžersi su svoju plej of seriju protiv Filadelfije otvorili u najboljem mogućem stilu i sa 4:1 pokazali jasno kakve su im namere. Rendžersi nakon nerešene prve dve trećine pitanje pobednika rešili u poslednjem periodu kada su postigli tri uzatopna gola.

Poput neizvesnog duela u Sent Luisu, slično je bilo i na utakmici između Kolorada i Minesota, a Avelanž je nakon jednog produžetka stigao do pobede od 4:3, a pobedonosni pogodak postigao je Pol Stestni.

U prvoj utakmici plej of serije raspucali su se San Hoze Šarksi i oni su na svom ledu dali šest komada Los Anđeles Kingsima, a rezultat je na kraju glasio 6:3.

Rezultati:
Njujork Rendžers – Filadelfija 4:1 (1:0)
Sent Luis – Čikago 4:3 tri produžetka (1:0)
Kolorado – Minesota 5:4 produžetak (1:0)
Sah Hoze – Los Anđeles 6:3 (1:0)

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter