0
Fudbal

Barsa razmišlja o prodaji Mesija

Objavljeno: 18.04.14 u 19:11

Nakon poslednjih dešavanja u Barseloni više ne zvuči tako nemoguće da se Katalonci već ovog leta odreknu Lea Mesija pošto im je to ujedno verovatno i poslednja priliku da na Argentincu zarade veliki novac.

Mesi

Naime, jasno je da u svlačionici Katalonaca nešto ne štima i da je Mesi veoma nezadovoljan o čemu najbolje govore njegove partije u poslednjih nekoliko nedelja. Dva trofeja su im već izmakla, a do treće će veoma teško doći pošto imaju četiri boda zaostatka u odnosu na Atletiko u Primeri.

Današnji As piše da Barselona planira da krene u potpunu rekonstrukciju tima i da bi joj 250 miliona evra, koliko iznosi klauzula u Mesijevom ugovoru, dobro došlo za kupovinu novih igrača. Jasno je da ne postoji mnogo klubova na svetu koji mogu da izdoje toliki novac, tačnije postoje samo dva – Mančester Siti i Pari Sen Žermen, koji je navodno već poslao ponudu igraču.

Ukoliko Barselona zaista odluči da ne produži ugovor sa jednim od najboljih igrača sveta odnosno reši da ga proda posle Svetskog prvenstva u Brazilu biće zanimljivo videti za koju soluciju će se odlučiti Argentinac. U svakom slučaju na početku će nam svima biti čudno da ga gledamo u dresu sa nekim drugim bojama pošto je celu seniorsku karijeru proveu u Blaugrani.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter