0
Evrokupovi

Azar propušta Atletiko?

Objavljeno: 18.04.14 u 20:07

Belgijski vezista i igrač Čelsija Eden Azar mogao bi da propusti prvu utakmicu polufinala Lige šampiona protiv Atletika iz Madrida.

Azar

Iako su iz kluba pre nekoliko dana najavili da očekuju njegov brz povratak na teren, 23-godišnji igrač još uvek ne trenira sa ekipom i sigurno će propustiti subotnji dvoboj protiv Sunderlenda u 35. kolu Premijer lige.

“Eden neće biti spreman za subotnju utakmicu, ali svi ostali su trenirali u petak, tako da nismo u lošoj situaciji. Ne bih rekao da je Azar definitivno izgubljen za dvoboj protiv Atletika, ali činjenica da još uvek nije počeo da trenira govori da je pod upitnikom“,  rekao je pomoćni trener “plavaca“ Stiv Holand.

Azar je povredio mišić lista u revanšu četvrtfinala LŠ protiv PSŽ-a u kojoj je londonski klub slavio sa 2:0 i tako osigurao prolaz. Prva utakmica protiv Atletika igra se 22. aprila u Madridu.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica. 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter