0
Evroliga

‘Armija’ pregazila Atinjane

Objavljeno: 18.04.14 u 19:52

Košarkaši moskovskog CSKA zabeležili su i drugu pobedu u četvrtfinalnom duelu Evrolige protiv Panatinaikosa pošto su pred svojim navijačima savladali Atinjane sa 77:51 (21:19, 18:6, 11:14, 27:12).

hajns-gist

„Armejci“, za koje ni u uovom meču nije igrao Miloš Teodosić, su do ključne prednosti došli u drugom periodu koji su rešili u svoju korist sa 18:6 pre svega zbog odlične igre u odbrani. Šampion Rusije je na poluvreme otišao sa 14 poena viška pa ekipi Etorea Mesine nije bilo teško da u drugom poluvremu održi odnosno čak i da poveća razliku na ogromnih +26 i tako zabeleži drugi trijumf i tako dođe na korak od plasmana na Fajnal-for.

Junak pobede CSKA bio je Soni Vims koji je ubacio 23 poena, od čega čak 16 u psolednjoj deonici. Odličan je bio i Vladimir Micov koji je postigao 12 poena (tri trojke), a dvocifren učinak imao je i Nenad Krstić koji je dodao 10 poena. Kod gostiju bolji od ostalih bio je Roko Leni Ukić sa 15 poena, a pored njega istakao se samo Lukas Mavrokefalidis sa osam poena.

Naredni meč ova dva tima odigraće u Atini u ponedeljak, 21. aprila, sa početkom od 20.45 časova.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter