0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Nikolić: Najbolja partija! Današnjim navijačima besplatna karta do kraja sezone!

Objavljeno: 17.04.14 u 21:21

Trener Partizana Marko Nikolić smatra da su njegovi fudbaleri u današnjoj pobedi nad Jagodinom verovatno odigrali najbolju utakmicu u prolećnom delu sezone. 

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Crno-beli su na svom stadionu golovima Saše Ilića i Petra Škuletića zadržali tri boda zaostatka za liderom Crvenom zvezdom.

“Ovo je možda najtačnija i najbolja igra Partizana ove polusezone. Organizacija je bila skoro perfektna u svakom minutu, dobar presing po čitavom terenu, akcije, šanse… Ako moram da tražim zamerku onda je to ponovo realizacija, imali smo dosta šansi i situacija“, rekao je Nikolić i dodao:

“Igrali smo pametno i tečno, i ovo je model. Nikoga ne treba da hvata nervoza, pa ni našu publiku. Ne smemo sebi da dozvolimo luksuz da gubimo glavu ni u jednom trenutku. Ovo je Partizan kakav treba da bude“, istakao je Nikolić.

On je takođe izrazio zahvalnost navijačima koji su bodrili njegovu ekipu na današnjoj utakmici.

“Da se ja pitam i da mogu nešto da utičem, svakog od gledalaca koji su bili danas bih nagradio da do kraja sezone dobiju besplatne ulaznice“, rekao je trener Partizana.

hotsport.rs/beta

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica.   

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter